Onze Diensten

Bouw- en constructiesector bij
Verzinkerij van Aert

Met regelmaat verwerken wij frames voor skidbouw, stalen trappen, bordessen, kooiladders en hekwerken. In de bouwsector is thermisch verzinkt staal onmisbaar. Hoogbouw en ook veel industriële panden, maar vooral fabriekshallen worden gedragen door constructies van verzinkt staal. Staal is sterk en onderhoudsvrij, het maakt karakteristieke, architectonische vormen mogelijk. In de woning- en utiliteitsbouw wordt veel gebruik gemaakt van systeembouw met prefabricage, staalskeletbouw en/of staalframebouw.

Het gebruik van staal in de woningbouw zal naar verwachting alleen maar toenemen. Zo is het huis van de toekomst gemaakt van staal. Niet alleen omdat het pand zo een moderne, industriële uitstraling krijgt, vooral vanwege de praktische mogelijkheden. Omdat geen draagmuren nodig zijn kan een woning levensloopbestendig worden gemaakt.

Neem contact op

Wij geven stalen voorwerpen een oppervlaktebehandeling
zodat ze optimaal beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf

Wegenbouw

Bijna alle attributen op en langs snel- en spoorwegen kunnen wij verzinken. Denk aan verlichtingspalen, vangrails, signalisatie, kunstwerken voor weg- en spoorvervoer, loopbruggen en aanhangwagens. De verzinkte delen hebben een lange levensduur en nauwelijks onderhoud meer nodig. In het weg- en goederenvervoer is verzinkt staal dan ook niet meer weg te denken; de spoorrails, sluizen en bruggen zijn allemaal gemaakt van staal. Omdat we gebonden zijn aan de afmetingen van onze zinkbaden, besteden we het verzinken van de grote stukken uit aan onze partners.

Stallenbouw

Zink heeft geen toxische eigenschappen en is dus niet belastend voor mens, dier en milieu. Voor het inrichten van stallen is het werken met verzinkte en gepoedercoate producten daarom een logische keuze. Verzinkte delen hebben geen scherpe delen en onvolkomenheden waaraan dieren zich kunnen bezeren en dragen zo bij aan een veilig onderkomen. We verzinken en coaten materiaal voor stal- en melkinrichtingen, voederbakken, kooien, hokken, omheiningen, veeroosters en silo’s.

Kassenbouw

Wij verzinken ook materiaal voor de kassenbouw. Verzinkte delen zijn bestand tegen weer en wind en hebben bovendien nauwelijks onderhoud nodig. Daarom is de constructie en ook het bevestigingsmateriaal in de kassenbouw – bouten, moeren en nagels – meestal vervaardigd uit verzinkte stalen delen. Laat ook de stalen delen van uw kassen door ons thermisch verzinken en beschermt daarmee de gehele constructie decennia lang tegen schadelijke weersinvloeden.

Offshore

Constructies in de offshore – zoals boorplatforms en windmolens – hebben het zwaar te verduren door zware weersinvloeden en water met hoge concentraties zout. Niet alleen in de zware industrie, ook in de offshore is thermisch verzinken daarom een absolute noodzaak. Bescherm de constructies, maar ook pijpleidingen, (kraan)machines en bevestigingsmateriaal op offshore platforms door ze thermisch te verzinken. Ook grote oppervlaktes en complexe vormen zijn voor Verzinkerij van Aert geen enkel probleem. Laat ze door ons verzinken.

Hekwerken

Voor het afschermen van uw grond kunt u kiezen uit: sierhekwerk, gaashekwerk, spijlenhekwerk of een dubbelmaatstafhekwerk. En wat uw keuze ook is, u wilt uw hekwerk ook mooi houden. Wanneer u kiest voor een hekwerk van metaal, dan is verzinken noodzakelijk. Roest ziet er meestal niet mooi uit en zorgt er ook voor dat de kwaliteit in een rap tempo achteruit gaat. Vindt u dat de zilvergrijze kleur van verzinkt staal er te kil uitziet, kies dan voor een extra coating. Voor een kleine meerprijs kunt u het hek in bijna elke kleur laten coaten. Dat geldt natuurlijk ook voor onderdelen, zoals: sloten, scharnieren, roosters, palen en dakaccessoires.

Thermisch verzinken

Het thermisch verzinken is een eeuwenoud procedé dat door de jaren heen nauwelijks is veranderd. Tijdens het verzinkproces ontstaat er een…

Lees meer

Duplex coaten

Bij duplex coating gaat het om de eigenschappen die ontstaan door de combinatie van technieken verzinken en poederco…

Lees meer

Reno-verzinken

Volgens Verzinkerij van Aert heeft renovatie van verzinkte producten toekomst. Hergebruik zorgt voor het terugdringen van…

Lees meer

Centrifugaal verzinken

Een keten is zo zwak als de zwakste schakel; daarom moeten ook de kleine delen, zoals bevestigingsmiddelen, haken en stripjes of plaatje…

Lees meer