Carrière

Kom bij Van Aert werken

Door de goede arbeidsvoorwaarden en loopbaanbegeleiding is Verzinkerij van Aert al jaren een populaire werkgever in Weert en omstreken. Wij hebben oog voor de mens achter onze medewerker, hun gezondheid, scholing, ambities en motivatie. Bij Van Aert heeft iedereen een persoonlijke coach, is er training on the job en kennen wij opleidingstrajecten. Daarnaast investeren wij veel in veiligheid op de werkvloer, zoals kleding, gehoorbeschermers en een goede bewegwijzering en promoten we een gezonde leefstijl.

Toch merken wij dat het moeilijker wordt om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Daarom werken we nauw samen met onderwijsinstellingen in de regio. Zo zijn wij een Erkend Leerbedrijf voor leerlingen “Transport & Logistiek” en “Procestechniek” (mbo) en kunnen hbo-studenten hun afstudeerproject bij ons afronden. Daarnaast hebben we samenwerking gezocht met scholen om het lassen in de verzinkerij als vast lesonderdeel op te nemen in het onderwijsprogramma.

Productiemedewerker

Verzinkerij van Aert heeft de zorg voor haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij zijn een familiebedrijf met een hoge mate van betrokkenheid bij haar medewerkers. Wij voorzien stalen producten van een corrosiewerende zinklaag.

Wij werken met ongeveer 120 medewerkers in onze vestiging in Nederweert. Momenteel zijn wij op zoek naar fulltime productiemedewerkers. Je functioneert zelfstandig binnen een van de afdelingen in de productie. Werkzaamheden bestaan uit het aanhangen van materialen, spanen thermisch verzinkproces, stapelen van materialen en standaard nabehandeling.

Functie: Productiemedewerker

Kenmerken van het werk:

  • Je hebt geen bezwaar tegen een 2 (of eventueel 3) ploegendienst
  • Je bent klantgericht
  • Je bent bereid om intensieve fysieke arbeid te verrichten. Het uitvoeren van de taak vraagt soms om het werken in een lastige positie (gebukt werken, boven het hoofd werken) gedurende de hele werkdag
  • Je bent flexibel qua werktijden en overwerken
  • Je kan goed werken in teamverband
  • Je kan goed communiceren in het Nederlands

Zie jij jezelf hier in terug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

  • Goede salariëring conform het salarisgebouw van Verzinkerij van Aert B.V.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals ADV en 16% ploegentoeslag

Interesse?

Stuur je cv en motivatie voor deze functie naar Rinske van Kasteren via hr@vanaert.nl

Je mag haar ook benaderen met vragen over deze vacature.

Ben jij op zoek naar een flexibele werkplek en houd jij van uitdaging? Dan is Verzinkerij van Aert het bedrijf dat jij zoekt. Verzinkerij van Aert in Nederweert heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in thermisch verzinken. Wij geven stalen voorwerpen een oppervlaktebehandeling zodat ze optimaal beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. We houden van kritische werknemers met een frisse blik op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Bij ons ben je nauw verbonden bij, en opereer je altijd op basis van, de wensen en behoeften van onze klanten. Zou jij ons team graag willen versterken, maar staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Vul dan de open sollicitatie in. Wanneer er een vacature vrijkomt die past binnen jouw profiel, dan zullen we contact met je opnemen.

De komende jaren zal ook het werken in de verzinkerij veranderen. Door de automatisering zullen er steeds meer operators nodig zijn. Ook zal het werk naar verwachting minder zwaar worden dankzij het inzetten van moderne hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een mechanische bodywarmer die de drager ondersteunt bij het tillen, waardoor een arm tot wel 7 kilo meer kan tillen. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten want waar wij kunnen willen wij onze mensen ondersteunen op arbotechnisch gebied.

Kijk tussen onze vacatures of schrijf een open sollicitatie.

Zonder gemotiveerde en deskundige medewerkers zou Verzinkerij van Aert de met u gemaakte afspraken niet kunnen nakomen. Of het nu de mensen van ons bedrijfsbureau zijn die zorgen dat uw opdracht goed wordt ingepland, of onze medewerkers bij de verzinkoven die zorgen voor de optimale kwaliteit. Wij zijn trots op onze mensen. Heeft u nog speciale vragen? U kunt ons bereiken via het algemene telefoonnummer, maar u mag ons ook persoonlijk bellen of mailen.

Neem contact op

Het klantenbestand van Van Aert bestaat uit kleine staalverwerkende bedrijven in de regio, maar ook uit grote multinationals die vragen om maatwerk

Trots op onze partners

Het thermisch verzinken voorziet uw producten van binnen en buiten van een corrosiewerende zinklaag. De te verzinken producten worden geheel ondergedompeld in een bad met vloeibare zink. Anders dan bij bijvoorbeeld elektrolytisch verzinken of poedercoaten ontstaat door het aanbrengen van de zinklaag in een metaalbad van 450ºC een deklaag welke bestaat uit verschillende ijzer-zink legeringslagen onder de zinklaag.