Carrière

Kom bij Van Aert werken

Door de goede arbeidsvoorwaarden en loopbaanbegeleiding is Verzinkerij van Aert al jaren een populaire werkgever in Weert en omstreken. Wij hebben oog voor de mens achter onze medewerker, hun gezondheid, scholing, ambities en motivatie. Bij Van Aert heeft iedereen een persoonlijke coach, is er training on the job en kennen wij opleidingstrajecten. Daarnaast investeren wij veel in veiligheid op de werkvloer, zoals kleding, gehoorbeschermers en een goede bewegwijzering en promoten we een gezonde leefstijl.

Toch merken wij dat het moeilijker wordt om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Daarom werken we nauw samen met onderwijsinstellingen in de regio. Zo zijn wij een Erkend Leerbedrijf voor leerlingen “Transport & Logistiek” en “Procestechniek” (mbo) en kunnen hbo-studenten hun afstudeerproject bij ons afronden. Daarnaast hebben we samenwerking gezocht met scholen om het lassen in de verzinkerij als vast lesonderdeel op te nemen in het onderwijsprogramma.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker om ons team te versterken. De huidige afdeling bestaat uit de Operationeel manager, Operationeel logistiek coördinator, logistieke/administratieve medewerkers en vrachtwagenchauffeurs.

Je komt in deze functie te werken in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde! Het is dus heel belangrijk dat je goed het overzicht kunt bewaren en dat je je niet snel uit het veld laat slaan. Je kunt het werk zelfstandig uitvoeren en vindt het leuk om de processen eigen te maken en te verbeteren. We zoeken een enthousiaste kandidaat die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Plannen van transport aan de hand van capaciteit en aanbod in samenwerking met productieleiding
 • Actief klanten benaderen voor optimale inzetbaarheid van de vrachtwagens zowel voor belading als routing en het verwerken van noodzakelijk wijzigingen
 • Het sturen op transportkosten en tarieven alsmede het inschatten van mogelijkheden aan de hand van capaciteit
 • Orders samenstellen en vrachtpapieren opstellen
 • Oplossen van problemen en afwijkingen in planning/uitvoering
 • Voldoen aan afspraken met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu

Hierin herken jij jezelf

 • Jij hebt een afgeronde MBO 4+ opleiding, bij voorkeur als logistiek planner
 • Jij hebt affiniteit en/of ervaring in de metaalbranche- of oppervlaktebehandeling
 • Jij hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Jij bent klantgericht, klantvriendelijk en hebt een gedreven werkhouding
 • Jij communiceert goed zowel mondeling als geschrift in Nederlands en Engels
 • Jij kan goed overzicht houden in complexe situaties en hebt inzicht in logistieke processen
 • Jij hebt een oplossingsgerichte werkhouding en laat dit zien door concrete resultaten te behalen
 • Jij bent bereid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen

Wat bieden wij?

 • Een salaris passend bij jouw ervaring tussen de 2.700 en 3.100 euro per vier weken
 • Een functie voor 40 uur
 • 25 vakantie dagen en 13 ADV dagen
 • Persoonlijk vitaliteitsbudget
 • Lease fietsplan
 • Uitdagende functie binnen ons familiebedrijf

Waar kom je te werken?

Verzinkerij van Aert B.V. is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal. De Verzinkerij is een familiebedrijf waar de eisen en de wensen van de klanten hoog in het vaandel staan. De bedrijfsfilosofie is om met opdrachtgevers een langdurige en betrouwbare relatie op te bouwen en waar mogelijk verder uit te bouwen. Wij hebben de ambitie om te groeien en de dienstverlening continu te verbeteren.

Wij werken met ongeveer 125 medewerkers in onze vestiging in Nederweert.

Voor meer beeldvorming over ons kun je ook terecht op www.vanaert.nl

 

Ben je een stressbestendige persoonlijkheid die problemen aanpakt en oplost? Is jouw werkervaring met en kennis van logistieke processen up-to-date? Ben je resultaatgericht ingesteld en accuraat en houd je van een omgeving waarin verbeterslagen gemaakt dienen te worden?

Interesse?

Heb je interesse stuur dan je CV met motivatie voor 14 Mei 2021 naar mail: rvkasteren@vanaert.nl

Ben jij op zoek naar een flexibele werkplek en houd jij van uitdaging? Dan is Verzinkerij van Aert het bedrijf dat jij zoekt. Verzinkerij van Aert in Nederweert heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in thermisch verzinken. Wij geven stalen voorwerpen een oppervlaktebehandeling zodat ze optimaal beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. We houden van kritische werknemers met een frisse blik op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Bij ons ben je nauw verbonden bij, en opereer je altijd op basis van, de wensen en behoeften van onze klanten. Zou jij ons team graag willen versterken, maar staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Vul dan de open sollicitatie in. Wanneer er een vacature vrijkomt die past binnen jouw profiel, dan zullen we contact met je opnemen.

  De komende jaren zal ook het werken in de verzinkerij veranderen. Door de automatisering zullen er steeds meer operators nodig zijn. Ook zal het werk naar verwachting minder zwaar worden dankzij het inzetten van moderne hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een mechanische bodywarmer die de drager ondersteunt bij het tillen, waardoor een arm tot wel 7 kilo meer kan tillen. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten want waar wij kunnen willen wij onze mensen ondersteunen op arbotechnisch gebied.

  Kijk tussen onze vacatures of schrijf een open sollicitatie.

  Zonder gemotiveerde en deskundige medewerkers zou Verzinkerij van Aert de met u gemaakte afspraken niet kunnen nakomen. Of het nu de mensen van ons bedrijfsbureau zijn die zorgen dat uw opdracht goed wordt ingepland, of onze medewerkers bij de verzinkoven die zorgen voor de optimale kwaliteit. Wij zijn trots op onze mensen. Heeft u nog speciale vragen? U kunt ons bereiken via het algemene telefoonnummer, maar u mag ons ook persoonlijk bellen of mailen.

  Neem contact op

  Het klantenbestand van Van Aert bestaat uit kleine staalverwerkende bedrijven in de regio, maar ook uit grote multinationals die vragen om maatwerk

  Trots op onze partners

  Het thermisch verzinken voorziet uw producten van binnen en buiten van een corrosiewerende zinklaag. De te verzinken producten worden geheel ondergedompeld in een bad met vloeibare zink. Anders dan bij bijvoorbeeld elektrolytisch verzinken of poedercoaten ontstaat door het aanbrengen van de zinklaag in een metaalbad van 450ºC een deklaag welke bestaat uit verschillende ijzer-zink legeringslagen onder de zinklaag.